CĄŻKI DO SKÓREK CLASSIC 11-3,5MM

Dostępność: Mało
75.00
60 cena z kodem: BLACK24
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794 300 430 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 9.9
  • DPD PICKUP 10.5
  • Poczta Polska 12.5
  • Paczkomaty InPost 15
  • FEDEX Kurier 15.5
  • InPost Kurier 16
  • DPD Kurier 16.5
  • Poczta Polska (Pobranie) 17
  • FEDEX Kurier (Pobranie) 19
  • DPD Kurier (Pobranie) 20
  • DHL Kurier 20.5
  • Kurier InPost (Pobranie) 21
  • DHL POP 22
  • DHL Kurier (Pobranie) 25

Cążki do skórek Nail4U z serii Classic są wyjątkowe dzięki zastosowanej metodzie Lap Joint, która gwarantuje niezwykłą trwałość i minimalizuje ryzyko luzowania się narzędzia. Dzięki temu narzędzia te zapewniają doskonałą wydajność przez długi czas. Ich niezwykle ostre ostrza pozwalają na precyzyjne i bezproblemowe przycinanie skórek, eliminując ryzyko powstania zadziorów. Model Classic 11-3,5 to cążki z klasyczną rękojeściąa, które zapewniają doskonałą precyzję, komfort i wygodę podczas pracy. 

Informacje o produkcie:

  • Ostrze: 3,5mm
  • Rączka klasyczna
  • Długość cążek 11 cm

Główne cechy: Stal nierdzewna INOX (chirurgiczna). Podwójna łączona sprężyna. Śruby ze stali nierdzewnej. 

Pielęgnacja/czyszczenie/sterylizacja:Po użyciu, usunąć wszelkie pyłki i kleje za pomocą acetonu. Możliwe metody sterylizacji: autoklaw (121C przez 30 minut lub 134C przez 15 minut, ciśnienie 3 bar) lub dezynfekcja chemiczna z odpowiednim preparatem wedle zaleceń producenta. Należy przetrzegać zasad dezynfekcji/sterylizacji, aby uniknąć negatywnych reakcji z metalem (np. odbarwień, zmian właściwości, wżerów). Po kilku cyklach, nałożyć odrobinę oleju maszynowego na łączenie. Aby zabezpieczyć końcówkę cążek, używać nakładki silikonowej.PRZECHOWYWAĆ POZA ZASIĘGIEM DZIECI! 

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: