• Cążki do skórek profesjonalne Lexwo blue 103 D 5mm

43.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
ORLEN Paczka 9.9
DPD PICKUP 10.5
Poczta Polska 12.5
Paczkomaty InPost 15
FEDEX Kurier 15.5
Poczta Polska (Pobranie) 16
InPost Kurier 16
DPD Kurier 16.5
Kurier InPost (Pobranie) 19
FEDEX Kurier (Pobranie) 19
DPD Kurier (Pobranie) 20
Dostawa tego samego dnia na terenie Poznania 20
DHL Kurier 20.5
DHL POP 22
DHL Kurier (Pobranie) 25
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 794 300 430

Zostaw telefon

Cążki do skórek profesjonalne Lexwo blue 103 D 5mm

Narzędzia LEXWO są produkowane z chirurgicznej stali nierdzewnej. Nadają się do sterylizacji, mają wygodny uchwyt i przyjazne wzornictwo. Posiadają dodatkowo ostrzone krawędzie tnące i smatowane złącza, co zapewnia niesamowicie sprawną i bezproblemową pracę.

Najważniejsze informacje:

  • Profesjonalne cążki do skórek ze stali nierdzewnej marki Lexwo
  • Model/numer: #103D
  • Długość ostrza: 5 mm
  • Rodzaj stali: stal chirurgiczna, nierdzewna

 

Główne zalety:

  • Wysoka jakość stali (nierdzewna, chirurgiczna),
  • Precyzja (cążki gwarantują bardzo dużą precyzję cięcia),
  • Solidne i trwałe ostrze,
  • Wysoka odporność na ścieranie,
  • Możliwa sterylizacja w autoklawie,
  • Odporność na środki chemiczne (sterylizacja),
  • Podwójna, symetryczna, listkowa sprężyna ułatwiająca rozwieranie,
  • Ergonomiczny kształt,
  • Nowoczesny design.

 

Ważne - zapoznaj się:

Po sterylizacji produktu w autoklawie należy go naoliwić, aby zagwarantować najwyższą jakość funkcjonowania.

Produkt może być poddany procesowi ostrzenia.

 

Warto wiedzieć: 

Produkty w kolorze Blue oraz Multikolor w trakcie produkcji zostały poddane dodatkowej obróbce termicznej w celu zamknięcia mikroporów, co gwarantuje wyższą odporność na mikro-zabrudzenia.


Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie