Claresa Piece Of Fruit Oliwka Mango Do Skórek 5 ml

Dostępność: Mało
8.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794 300 430 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 9.9
  • DPD PICKUP 10.5
  • Poczta Polska 12.5
  • Paczkomaty InPost 15
  • FEDEX Kurier 15.5
  • InPost Kurier 16
  • DPD Kurier 16.5
  • Poczta Polska (Pobranie) 17
  • FEDEX Kurier (Pobranie) 19
  • DPD Kurier (Pobranie) 20
  • DHL Kurier 20.5
  • Kurier InPost (Pobranie) 21
  • DHL POP 22
  • DHL Kurier (Pobranie) 25
Więcej o produkcie
Pojemność:
5 ml

Owocowe oliwki do skórek i paznokci to odpowiedź na suche, popękane skórki i osłabioną, zniszczoną płytkę paznokci.

Wspomagają ochronę przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych oraz zapobiegają przesuszaniu skórek. Zawierają odżywcze oleje, które nawilżają i zmiękczają skórki i wzmacniają paznokcie. Oliwki wpływają korzystnie na regenerację macierzy paznokcia, dzięki czemu płytka paznokcia rośnie mocniejsza i mniej podatna na uszkodzenia. Oliwki Piece of Fruit to idealne wykończenie każdej stylizacji, ale też doskonałe odżywienie niepomalowanych paznokci. 
Oliwka MANGO o zapachu tropikalnego mango to propozycja, która spodoba się wielbicielkom egzotycznych i słodkich zapachów.

CIEKAWOSTKA:

Receptura oliwki została wzbogacona o:

  • Olej ze słodkich migdałów - wzmacnia płytkę paznokcia, doskonale odżywia, nawilża i zmiękcza skórki;
  • Olej z pestek brzoskwini – zapobiega łamliwości paznokci i stymuluje ich wzrost, wzmacnia płytkę paznokcia.

APLIKACJA:

Niewielką ilość oliwki zaaplikuj na skórki wokół paznokci. Wykonaj delikatny masaż aż do wchłonięcia produktu. Oliwka świetnie nadaję się zarówno bezpośrednio po wykonaniu manicure’u, jak i w codziennym rytuale pielęgnacyjnym.

Parametry:
Pojemność:
5 ml
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: